ته انداز ماهی ( ته چین ماهی) – (غذا برای ۴ نفر)
ته انداز ماهی ( ته چین ماهی) – (غذا برای ۴ نفر)
مواد لازم:
ماهی حمور یا سرخو یک کیلوگرم
پودر لیموعمانی یک قاشق غذا خوری
پیاز ۱۰۰ گرم
شنبلیله ۲۵۰ گرم
گشنیز ۲۵۰ گرم
روغن نباتی ۲ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق مربا خوری
فلفل یک قاشق چای خوری
ادویه یک قاشق مرباخوری
سیر ۱۵۰ گرم
برنج سفید ۲ لیوان
آب ۳ لیوان

ته انداز ماهی
طرز تهیه:
چگونگی طبخ این غذا، مانند دمپخت ماهی است، ولی آب برنج از دمپخت کمتر است
ابتدا می گذاریم برنج بجوشد و در زمان مناسب آن را آبکش می نماییم، طوری که دانه های برنج سفت باشد
ماهی را نیز جداگانه می پزیم، آب ماهی پخته شده را خالی کرده و داخل کاسه می ریزیم، طوری که ته دیگ، فقط ماهی باقی بماند
پیاز و سیر را – که خرد کرده ایم – در تابه سرخ نموده و بعد، سبزی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم
پودر لیمو عمانی را روی این مواد ریخته و هم می زنیم آنگاه، مواد آماده شده را به برنج آبکش شده اضافه کرده، آن را روی ماهی می ریزیم
و بعد، آب کاسه – که قبلا از ماهی جدا کرده بودیم- را روی آن اضافه می کنیم
اگر بخواهیم قسمتی از برنج سفید بماند، آب ماهی را فقط در قسمت وسط برنج می ریزیم
در آخر، سپس یک قاشق روغن روی برنج می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد. پس از نیم ساعت، غذای شما آماده است.