ته چين اسفناج | غذای مورد علاقه | f-food

ته چين اسفناج

مواد لازم:

برنج ۴ پيمانه

گوشت بر ه ۷۵۰ گرم

روغن ۱٫۵ تا ۲ ليوان

ماست ۱٫۵ ليوان

تخم مرغ (زرده) ۵ عدد

آلو ۲۰۰ گرم

زعفران ۱ قاشق مرباخوري

زرشك ۱۰۰ گرم

شكر ۲ قاشق سوپخوري

اسفناج ۲ كيلوگرم

نمك به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. اسفناج را پس از تميز كردن مي شوئيم و خرد مي كنيم و با يكي دو قاشق روغن روي حرارت تفت مي‎دهيم.

  2. نمك به آن اضافه مي كنيم مي گذاريم آبش كاملاً كشيده شود.

  3. گوشت بره را تكه تكه كرده با نمك و فلفل و زردچوبه و يك عدد پياز مي پزيم تا آبش به خورد آن برود.

  4. آلو را كمي مي پزيم اگر خواستيم هسته آلو را خارج مي كنيم.

  5. يك عدد پياز درشت را ريز خرد كرده و سرخ مي كنيم تا طلايي شود.

  6. حالا زرده ها، ماست، نمك و زعفران حل شده را خوب مخلوط مي كنيم سپس ۱ ليوان روغن به آن اضافه مي كنيم.

  7. برنج را با مواد بالا مخلوط كرده و برنج مخلوط با مواد را ۲ قسمت مي كنيم.

  8. ۱ قسمت از برنج را با اسفناج آماده شده مخلوط مي كنيم.

  9. ظرف مناسبي را انتخاب كرده ديواره و كف آن را چرب مي كنيم يك لايه مخلوط برنج را تخم مرغهاي را مي ريزيم و روي آن گوشت و آلو را قرار مي‎دهيم ولايه دوم مخلوط با مواد و اسفناج را مي ريزيم و با پشت قاشق فشار مي‎دهيم.

روي برنج روغن داده و فويل مي كشيم ۱٫۵ الي ۲ ساعت به حرارت ۳۵۰ درجه در فر قرار مي‎دهيم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  ته چین ماهی
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0