ته چين اسفناج | غذای مورد علاقه | f-food
ته چين اسفناج
مواد لازم:
برنج ۴ پيمانه
گوشت بر ه ۷۵۰ گرم
روغن ۱٫۵ تا ۲ ليوان
ماست ۱٫۵ ليوان
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
آلو ۲۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق مرباخوري
زرشك ۱۰۰ گرم
شكر ۲ قاشق سوپخوري
اسفناج ۲ كيلوگرم
نمك به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
اسفناج را پس از تميز كردن مي شوئيم و خرد مي كنيم و با يكي دو قاشق روغن روي حرارت تفت ميدهيم.
-
نمك به آن اضافه مي كنيم مي گذاريم آبش كاملاً كشيده شود.
-
گوشت بره را تكه تكه كرده با نمك و فلفل و زردچوبه و يك عدد پياز مي پزيم تا آبش به خورد آن برود.
-
آلو را كمي مي پزيم اگر خواستيم هسته آلو را خارج مي كنيم.
-
يك عدد پياز درشت را ريز خرد كرده و سرخ مي كنيم تا طلايي شود.
-
حالا زرده ها، ماست، نمك و زعفران حل شده را خوب مخلوط مي كنيم سپس ۱ ليوان روغن به آن اضافه مي كنيم.
-
برنج را با مواد بالا مخلوط كرده و برنج مخلوط با مواد را ۲ قسمت مي كنيم.
-
۱ قسمت از برنج را با اسفناج آماده شده مخلوط مي كنيم.
-
ظرف مناسبي را انتخاب كرده ديواره و كف آن را چرب مي كنيم يك لايه مخلوط برنج را تخم مرغهاي را مي ريزيم و روي آن گوشت و آلو را قرار ميدهيم ولايه دوم مخلوط با مواد و اسفناج را مي ريزيم و با پشت قاشق فشار ميدهيم.
روي برنج روغن داده و فويل مي كشيم ۱٫۵ الي ۲ ساعت به حرارت ۳۵۰ درجه در فر قرار ميدهيم.