ته چین گرمساری

ته چین گرمساری

مواد لازم

۶نفر
  1. ۵۰۰ گوشت گوسفند
  2. ۱ لیوان کشمش
  3. پیاز ۲عدد بزرگ
  4. ۷ لیوان برنج
  5. ادویه پلویی ب مقدار لازم
  6. نمک ب مقدار لازم
  7. زردچوبه ب مقدار لازم
ته چین گرمساری

ته چین گرمساری

مراحل

۴ساعت
  1. گوشت را در بشقابی میگذاریم روی آن ادویه میزنیم و پیاز را روی گوشت نگینی خورد میکنیم

  2. پیاز را نگینی خورد میکنیم و در ظرفی جدا سرخ میکنیم و ب آن زردچوبه میزنیم و بعد کشمش را بهش اضافه میکنیم

  3. برنج را آبکشی میکنیم و ته قابلمه نان لواش میگذاریم کمی از برنج را میریزیم و بعدش گوشت را روش میزاریم

    و مابقی برنج را میریزیم ودر گوشه برنج کشمش را میریزیم و میگذاریم ۴ساعت دم بکشد

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه کباب چنجه
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0