ته چین گرمساری
ته چین گرمساری
مواد لازم
۶نفر
-
۵۰۰ گوشت گوسفند
-
۱ لیوان کشمش
-
پیاز ۲عدد بزرگ
-
۷ لیوان برنج
-
ادویه پلویی ب مقدار لازم
-
نمک ب مقدار لازم
-
زردچوبه ب مقدار لازم

ته چین گرمساری
مراحل
۴ساعت
-
گوشت را در بشقابی میگذاریم روی آن ادویه میزنیم و پیاز را روی گوشت نگینی خورد میکنیم
-
پیاز را نگینی خورد میکنیم و در ظرفی جدا سرخ میکنیم و ب آن زردچوبه میزنیم و بعد کشمش را بهش اضافه میکنیم
-
برنج را آبکشی میکنیم و ته قابلمه نان لواش میگذاریم کمی از برنج را میریزیم و بعدش گوشت را روش میزاریم
و مابقی برنج را میریزیم ودر گوشه برنج کشمش را میریزیم و میگذاریم ۴ساعت دم بکشد