۵ نفر
۳ عدد سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱/۲ فلفل دلمه ای
فلفل سیاه به مقدار لازم
۳ ورق ژامبون مرغ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
۵ عدد تخم مرغ
روغن زیتون برای سرخ کردن
نمک وادویه جات به مقدار لازم
مراحل
۳۰ دقیقه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را سرخ کرده ، فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده تفت میدهیم. سپس ادویه و نمک را اضافه میکنیم. بعد از خنک شدن تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند….
سپس داخل ماهیتابه روغن میریزیم، نصف مواد سیب زمینی رو کف ظرف ریخته روش رو ابتدا ژامبون، سپس پنیر پیتزا رو میریزیم، بعد نصف مواد رو میریزیم و اجازه میدیم طلایی بشه. بعد که یکطرف مواد طلایی شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه….