تورتیلا اسپانیایی

تورتیلا اسپانیایی

مواد لازم

۵ نفر
۳ عدد سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده
۱ عدد پیاز خرد شده
۱/۲ فلفل دلمه ای
فلفل سیاه به مقدار لازم
۳ ورق ژامبون مرغ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
۵ عدد تخم مرغ
روغن زیتون برای سرخ کردن
نمک وادویه جات به مقدار لازم

 

تورتیلا اسپانیایی

تورتیلا اسپانیایی

 

 

مراحل تهیه تورتیلا اسپانیایی

۳۰ دقیقه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را سرخ کرده ، فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده تفت میدهیم.

سپس ادویه و نمک را اضافه میکنیم. بعد از خنک شدن تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند….

سپس داخل ماهیتابه روغن میریزیم، نصف مواد سیب زمینی رو کف ظرف ریخته

روش رو ابتدا ژامبون، سپس پنیر پیتزا رو میریزیم، بعد نصف مواد رو میریزیم

و اجازه میدیم طلایی بشه. بعد که یکطرف مواد طلایی شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه….

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه سس ایتالیایی
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0