در ظرف مناسبي كره را آب كرده كه داغ شد بلدرچين ها را در كره با حرارت ملايم تفت ميدهيم.
اطراف آن كاملاً كه برشته شده كمي نمك و فلفل زده ۳ تا ۴ ليوان آب اضافه كنيد تا پخته شود و آب آن حدود ۱ ليوان شود.
آب و شكر و رنده پوست پرتقال را روي حرارت ملايم يك جوش داده و سپس نشاسته را در كمي آب سرد حل كرده به آن اضافه مي كنيم.
سس را بر روي بلدرچين ريخته و مي گذاريم با حرارت ملايم جدب بلدرچين شود. گاهي با قاشق سس را بر روي بلدريچن مي ريزيم.
سس بلدرچين بايد غليظ باشد.
آنها را در ديس كشيده و ۲ عدد پرتقال را از پوست دوم بيرون آورده طوريكه برشها سالم باشد. داخل سس مي ريزيم كه فقط گرم شود و سس را با پرهاي پرتقال بر روي بلدرچين مي ريزيم. طوريكه پرها دور ظرف قرار بگيرد.