خوراك بلدرچين با سس پرتقال (فرانسوي)

خوراك بلدرچين با سس پرتقال (فرانسوي)

  • مواد لازم:

  1. بلدرچين درشت۴ عدد

  2. كره۱۵ گرم

  3. نشاسته ذرت۲ قاشق مرباخوري

  4. شكر۲ قاشق

  5. نمك و فلفلبه مقدار لازم

  6.  رنده پوست پرتقال۱ قاشق چايخوري

  • طرز تهیه:

  1. بلدرجين را بعد از تميز كردن وشستن خشك مي كنيم.

  2. در ظرف مناسبي كره را آب كرده كه داغ شد بلدرچين ها را در كره با حرارت ملايم تفت مي‎دهيم.

  3. اطراف آن كاملاً كه برشته شده كمي نمك و فلفل زده ۳ تا ۴ ليوان آب اضافه كنيد تا پخته شود و آب آن حدود ۱ ليوان شود.

  4. آب و شكر و رنده پوست پرتقال را روي حرارت ملايم يك جوش داده و سپس نشاسته را در كمي آب سرد حل كرده به آن اضافه مي كنيم.

  5. سس را بر روي بلدرچين ريخته و مي گذاريم با حرارت ملايم جدب بلدرچين شود. گاهي با قاشق سس را بر روي بلدريچن مي ريزيم.

  6. سس بلدرچين بايد غليظ باشد.

  7. آنها را در ديس كشيده و ۲ عدد پرتقال را از پوست دوم بيرون آورده طوريكه برشها سالم باشد. داخل سس مي ريزيم كه فقط گرم شود و سس را با پرهاي پرتقال بر روي بلدرچين مي ريزيم. طوريكه پرها دور ظرف قرار بگيرد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  نکته های لازم در آشپزی قسمت دوم
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0