رتي فيله گوساله با سس خامه و فلفل (فرانسوي)

رتي فيله گوساله با سس خامه و فلفل (فرانسوي)

  • موادلازم:

  1. فيله يا راسته ۲ كيلو

  2. نمك و فلفل به مقدار لازم

  3. روغن به مقدار لازم

  • طرز تهیه:

  1. بهترين رتي با فيله گوساله يا گاو تهيه مي‎شود. گوشتي كه به مصرف رتي مي رسد بايد كمي چرب باشد و مدت طبخ آن طولاني باشد تا چربي بتدريج جذب گوشت شود.

  2. فيله را از طول دولا مي كنيم و يا دو عدد فيله را كنار هم قرار مي‎دهيم و با نخ مخصوص محكم مي پيچيم.

  3. اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديوار بلند كمي روغن مي ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ مي كنيم.

  4. پس از اينكه گوشت خوب برشته شد حرارت را ملايم كرده تا گوشت پخته شود. گاهي از آب گوشت روي گوشت مي ريزيم و آنرا در ظرف مي غلتانيم تا كاملاً پخته شود.

  5. اگر قبل از پختن آب آن تمام شد مقداري آب اضافه مي كنيم و نمك هم به آن مي زنيم.

  6. بعد از پخته شدن و بعد از اينكه آب آن كشيده شد نخ را از اطراف گوشت

  7. در ظرف مناسب قرار مي‎دهيم و رويش را سس مي‎دهيم و اطراف آنرا با پوره سيب زميني و نخود فرنگي تزئين مي كنيم.

  • سس خامه و فلفل

  1. يك قاشق سوپخوري آرد را در ۵۰ گرم كره سرخ مي كنيم.

  2. حرارت را ملايم كرده و يك ليوان آب گوشت را بتدريج روي آن مي ريزيم.

  3. مرتب هم مي زنيم تا سس صاف و لطيف شود.

  4. سپس ۱ قاشق مرباخوري فلفل سياه را نيم كوب كرده و داخل سس مي ريزيم.

  5. بعد ۱۵۰ گرم خامه به آن اضافه كرده پس از چند جوش شعله را خاموش مي كنيم. سس آماده مصرف است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  نکته های لازم در آشپزی قسمت دوم
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0