رتي فيله گوساله با سس خامه و فلفل (فرانسوي)
-
فيله يا راسته ۲ كيلو
-
نمك و فلفل به مقدار لازم
-
روغن به مقدار لازم
-
بهترين رتي با فيله گوساله يا گاو تهيه ميشود. گوشتي كه به مصرف رتي مي رسد بايد كمي چرب باشد و مدت طبخ آن طولاني باشد تا چربي بتدريج جذب گوشت شود.
-
فيله را از طول دولا مي كنيم و يا دو عدد فيله را كنار هم قرار ميدهيم و با نخ مخصوص محكم مي پيچيم.
-
اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديوار بلند كمي روغن مي ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ مي كنيم.
-
پس از اينكه گوشت خوب برشته شد حرارت را ملايم كرده تا گوشت پخته شود. گاهي از آب گوشت روي گوشت مي ريزيم و آنرا در ظرف مي غلتانيم تا كاملاً پخته شود.
-
اگر قبل از پختن آب آن تمام شد مقداري آب اضافه مي كنيم و نمك هم به آن مي زنيم.
-
بعد از پخته شدن و بعد از اينكه آب آن كشيده شد نخ را از اطراف گوشت
-
در ظرف مناسب قرار ميدهيم و رويش را سس ميدهيم و اطراف آنرا با پوره سيب زميني و نخود فرنگي تزئين مي كنيم.
-
يك قاشق سوپخوري آرد را در ۵۰ گرم كره سرخ مي كنيم.
-
حرارت را ملايم كرده و يك ليوان آب گوشت را بتدريج روي آن مي ريزيم.
-
مرتب هم مي زنيم تا سس صاف و لطيف شود.
-
سپس ۱ قاشق مرباخوري فلفل سياه را نيم كوب كرده و داخل سس مي ريزيم.
-
بعد ۱۵۰ گرم خامه به آن اضافه كرده پس از چند جوش شعله را خاموش مي كنيم. سس آماده مصرف است.
امتیاز دهی کاربران
( رای)
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.