سالاد برنج
مواد لازم برای تهیه سالاد برنج:
دو عدد گوجه فرنگی قرمز ، خرد شده
دو عدد فلفل تند ، چرخ شده
سه چهارم فنجان آب لیمو
یک و یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز خشک
یک چهارم قاشق چای خوری ریحان خشک شده
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
۴۵۰ گرم کنسرو دانه ذرت
۴۵۰ گرم کنسرو لوبیاسیاه
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
نصف فنجان پیاز خرد شده
نصف قاشق چای خوری سیر
یک و نیم فنجان برنج قهوه ای
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد برنج
طرز تهیه سالاد برنج:
این سالاد یکی از سالادهای خوشمزه ای است که برای درست کردن آن میتوانید از باقی مانده برنج پخته شده روز قبل استفاده نمایید ، ابتدا برنج را به یکی از روشهای چلو یا دمی بگذارید بپزد و یا از باقی مانده برنج روز قبل استفاده کنید.
سینه مرغ را پخته و خرد کنید و تخم مرغ را آبپز کرده و به چهار قسمت برش بزنید سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و ترخون را ساطوری کنید و در آخر گوجه گیلاسی را از وسط برش زده و برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید.
ظرف بزرگی آماده کنید، برنج پخته ، تن ماهی ، فلفل ، زیتون ، گوجه و مرغ پخته شده را داخل ظرف بریزید و هم بزنید ، سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد و خنک شود و برگ های کاهو را در ظرف سالاد قرار داده مواد سالاد را روی آن بریزید.
مقداری آبلیمو و نمک، فلفل ، و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده روی سالاد بریزید و سرو کنید.