سالاد کاردینال
سالاد کاردینال
سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. این سالاد خوشمزه را مانند سالادهایی مثل سالاد ماکارونی و سالاد الویه می توانید به عنوان یک وعده کامل غذایی سرو کنید.
مواد لازم سالاد کاردینال
- مغز کرفس ۲ عدد
- سس مایونز ۱ پیمانه
- سیب زمینی ۵۰۰ گرم
- مغز گردو ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- برنج پخته شده ۳ قاشق غذاخوری
- سرکه و آب لیمو ترش به اندازه کافی

سالاد کاردینال
طرز تهیه سالاد کاردینال
برای تهیه سالاد کاردینال خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.سپس سیب زمینی ها را در ابکش قرار می دهیم تا خنک شوند
و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه سیب زمینی ها را خلالی یا ورقه ورقه ای خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. مغز کرفس را تمیز می شوییم و باریک باریک و بلند خرد می کنیم و به سیب زمینی می افزاییم.
در مرحله بعدی سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و مقداری آب لیمو ترش ، سرکه ، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد سس یکدست شوند سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم
در ادامه برنج پخته شده و گردوی خرد شده را نیز به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال سالاد را قرار می دهیم و زمان سرو در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و با ژامبون و مغز گردو تزیین می کنیم.