سس پرتقال | غذای مورد علاقه | f-food

سس پرتقال

  • مواد لازم:

  1. آب پرتقال ۲ پيمانه

  2. آب گوشت ۱ پيمانه

  3. كره ۷۵ گرم

  4. آرد ۲ قاشق سوپخوري

  5. شكر ۲ قاشق سوپخوري

  6. خلال پرتقال يا نارنج شيرين شده ۱ ليوان

  • طرز تهیه:

  1. كره را در ظرف لعابي روي شعله آب مي كنيم. آرد را اضافه كرده و مرتب هم مي زنيم تا كمي طلايي شود.

  2. آب گوشت و آب پرتقال را به تدريج اضافه كرده روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد.

  3. شكر را هم اضافه كنيد.

  4. سس بايد صاف و غليظ شود.

  5. خلال پرتقال شيرين شده را اضافه كرده پس از چند جوش شعله را خاموش كنيد.

  6. اين سس بيشتر به صمرف بوقلمون- مرغابي و بلدرچين مي رسد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (2 رای)
بیشتر ببینم  سالاد مرغ و تربچه
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0