سس پرتقال | غذای مورد علاقه | f-food
-
آب پرتقال ۲ پيمانه
-
آب گوشت ۱ پيمانه
-
كره ۷۵ گرم
-
آرد ۲ قاشق سوپخوري
-
شكر ۲ قاشق سوپخوري
-
خلال پرتقال يا نارنج شيرين شده ۱ ليوان
-
كره را در ظرف لعابي روي شعله آب مي كنيم. آرد را اضافه كرده و مرتب هم مي زنيم تا كمي طلايي شود.
-
آب گوشت و آب پرتقال را به تدريج اضافه كرده روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد.
-
شكر را هم اضافه كنيد.
-
سس بايد صاف و غليظ شود.
-
خلال پرتقال شيرين شده را اضافه كرده پس از چند جوش شعله را خاموش كنيد.
-
اين سس بيشتر به صمرف بوقلمون- مرغابي و بلدرچين مي رسد.
امتیاز دهی کاربران
5
(2 رای)
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.