سو بورکی
طرز تهیه سو بورکی:
ابتدا به معرفی یوفکا ، بورک و سوبورکی میپردازیم . سپس با طرز تهیه سو بورکی در خدمتتون هستیم.
خمیر یوفکا نوعی نان یا خمیری متعلق به آشپزی کشور ترکیه می باشد.
که بسیار نازک و گرد است که تا حدودی شبیه نان لواش می باشد ولی بسیار نازکتر.
این خمیر از آرد گندم، آب و نمک تهیه شده است و قطری حدود ۴۰ الی ۵۰ سانتی متر دارد.
بورک غذایی متعلق به کشور ترکیه می باشد.
این قبیل غذاها در طباخی امپراتوری عثمانی از لذتهای مشهور و مورد پسند بود.
ماده اصلی این نوع غذا، خمیر یوفکا می باشد.
بسته به علاقه می توان از پنیر و جعفری، گوشت چرخ کرده، اسفناج و سایر سبزیجات درون آن استفاده کرد.
این بورک را به این علت سوبورکی مینامند چون خمیر یوفکا قبل از استفاده درون آب کمی آبپز می گردد.
مواد لازم برای تهیه سو بورکی:
۳عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف لیوان شیر
نصف قاشق چایخوری نمک
۴۰۰ گرم پنیر سفید
کمی جعفری
۵عدد یوفکا

طرز تهیه سو بورکی
طرز تهیه سو بورکی:
پنیر سفید و جعفری را ترکیب کنید.
داخل یک کاسه تخم مرغ و نمک را با همزن مخلوط کنید، شیرو روغن مایع را اضافه کنید.
داخل سینی گرد فر یا هر ظرف گرد فر دیگری یوفکا را یک لایه یوفکا را قرار دهید.
طوری که لبه های یوفکا بیرون باشد. بقیه یوفکا هارا در ترکیب تخم مرغ قرار داده تا کاملا خیس شود. سپس یک لایه دیگر در سینی قرار میدهیم.
پنیر و جعفری را روی سطح یوفکا ریخته و مابقی یوفکارا در مایع تخم مرغ خیس و روی پنیر و جعفری قرار دهید.
لبه های پایینی ترین لایه یوفکا که از سینی بیرون مانده بود روی بورک مان برمیگردانیم. و سپس مخلوط تخم مرغ را روی یوفکا ها میریزیم.
سینی را یک ساعت در فر استراحت دهید.
سپس به شکل دلخواه بریده و در فر ۱۸۰ درجه و از قبل گرم شده به مدت حدودا ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملا سرخ شود.