طرز تهیه سالاد تایلندی با سس سویا
مواد لازم برای ۴ نفر:
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
سویاسس: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل: یک قاشق چایخوری، رنده شده
پودر فلفل قرمز: یکدوم قاشق چایخوری
نصف سینه مرغ: نگینی شده
کاهوی متوسط: یک عدد، خرد شده
هویج متوسط: یک عدد، خلالی شده
خیار متوسط: ۲ عدد، حلقهحلقه شده
بادامزمینی: ۲۰ گرم، نیمکوب
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد تایلندی با سس سویا
روش تهیه:
۱) یک قابلمه نسبتا بزرگ آب بجوشانید. سینه ی مرغ را درون آن بگذارید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب بپزد. وقتی کاملا پخته شد، آنها را خارج کنید، آب آن را بگیرید و مرغ ها را با دو چنگال رشته رشته کنید.
۲ ) کلم را در اندازه های بسیار نازک خرد کرده، سپس پوست هویج را کنده و رنده کنید. اگر از پاپایا استفاده می کنید پوست آن را جدا کنید، هسته ها را در آورید و آن را نیز رنده کنید.
۳ ) اگر به جای پاپایا از خیار یا کدو استفاده می کنید، آنها را در اندازه بسیار نازک خرد کرده و در ادامه پیازچه ها و گشنیز را نیز در اندازه ریز خرد کنید.
۴) همه ی این مواد و مرغ را با هم در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
۵ ) سالاد و سس را با هم خوب هم بزنید و بادام زمینی خرد شده را به آنها اضافه کنید.
۶ ) سالاد تایلندی با مرغ را سرد سرو کنید و سس را در هنگام سرو کردن به آن اضافه کنید