طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
مواد لازم :

طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی
مراحل تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی :
۱-اول از همه سیب زمینی ها رو خوب شسته و داخل قابلمه ای ریخته و به آن کمی نمک و چند پیمانه آب اضافه می کنیم و با شعله ملایم اجازه میدیم سیب زمینی هامون بپزه . تقریبا ۲۰ دقیقه برای پخت سیب زمینی ها کافیه . سپس میذاریم سیب زمینی هامون خنک بشه . آن هایی که کمی بزرگ هستند را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل ظرف مخصوص میریزم
۲- در حین اینکه سیب زمینی ها رو گذاشتیم بپزه باید ژانبون ها را با چاقو یا قیچی ریز کمی خرد کنیم و با کمی روغن تفت بدیم . تقریبا ۵ دقیقه برای پخت بیکن ها کافیست .
۳- پیاز چه و خیار شور را به صورت خیلی ریز خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم .
۴- کاسه ای متوسط انتخاب می کنیم و داخل سس سالاد رو درست می کنیم به این صورت که خردل ، روغن زیتون ، سس مایونز و سرکه و فلفل سیاه را با هم مخلوط میکنیم تا سس ما آماده بشه .
۵- در مرحله آخر سس را به همراه بیکن های سرخ شده به سالاد اضافه کرده و روی مواد رو با شاهی خرد شده تزئین می کنیم .