طرز تهیه سس ایتالیایی

  1. طرز تهیه سس ایتالیایی

مواد لازم

روغن زیتون: ۱/۲ فنجان
پیاز بزرگ: ۱ عدد چرخ کرده (رنده شده)
حبه سیر: ۳ عدد خرد شده (ماینس شده)
آب: ۴ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده: ۲ قوطی خرد شده
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)
ریحان تازه خرد شده: ۱/۴ فنجان
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه سس ایتالیایی

طرز تهیه سس ایتالیایی

 

مراحل پخت

ابتدا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیاز و سیر را صاف کرده (آب اضافی آن را بگیرید) و در روغن داغ قرار دهید تا پیاز شفاف شود مدت ۵ تا ۷ دقیقه.

شعله را کم کم کنید.

در این مرحله آب، گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، ریحان، جوش شیرین و شکر را اضافه کنید؛ و مواد را هم بزنید.

پس از حدود ۱۰ دقیقه نم و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

پس از اتمام مواد اولیه اجازه دهید سس حدود ۲ ساعت با شعله ملایم بپزد تا غلیظ شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه شکشوکه؛ تخم مرغ با سس گوجه فلفلی خودمان!
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0