طرز تهیه سس مدیترانه ای

یکی از خوشمزه ترین سس ها، سس مدیترانه ای است که بیشتر سس سیر آن در غذاها استفاده می‌شود. این سس که مواد تشکیل دهنده ساده ای هم دارد می‌تواند در کمتر از پنج دقیقه آماده شود. یکی از اصلی ترین مواد مورد استفاده در این سس، روغن زیتون است

مواد لازم سس مدیترانه ای:

۴۰۰ گرم سیر تازه

۱ لیوان آبلیموی تازه

۱ شیشه کوچک روغن زیتون فرابکر

به میزان لازم نمک

 

 

 

طرز تهیه سس مدیترانه ای

طرز تهیه سس مدیترانه ای

 

 

طرز تهیه سس مدیترانه ای:

ویژگی خوب این سس این است که نیاز به پخت و پز یا مراحل سخت و دشوار ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید یک میکسر قوی و همین مواد اولیه است. سس مدیترانه با روغن زیتون که به سس سیر مدیترانه ای نیز معروف است، می‌بایست کاملاً یکدست و نرم باشد تا در هنگام مصرف کنار غذا، حس خوشایندی را به افراد منتقل کند.

اولین مرحله این است که سیرهای تازه و پوست کنده شده را داخل مخلوط کن بریزید. اگر درب مخلوط کن شما به طور مجزا باز می‌شود، بهتر است ابتدا درب اصلی را بگذارید، دستگاه را روشن کنید و بعد به تدریج سیرها را بریزید. با اینکار جلوی درجا زدن دستگاه یا احیاناً گیر کردن حبه های سیر زیر تیغه های خورد کن را خواهید گرفت. در همین حین میزان نمک دلخواه خود را اضافه کنید.

در حین خورد شدن سیرها ممکن است به دیواره های مخلوط کن بچسبند. شما باید هر از چندگاهی با یک قاشق یا کفگیر، دیوارهای ظرف را تمیز کنید. خمیر سیری که در این مرحله به دست می‌آید پایه اصلی سس مدیترانه با روغن زیتون است.

اینکه سیرها خورد و پودر شدند به سراغ اضافه کردن مایعات می رویم. اول از همه آبلیمو را به آرامی به خمیر سیر اضافه می کنیم. اجازه می دهیم کمی در دستگاه مخلوط شود، و در آخر روغن زیتون را می ریزیم و خوب سس را هم می زنیم. به همین سادگی یک سس خوشمزه و سالم آماده می‌شود!

 

بیشتر ببینم  طرز تهیه کباب چنجه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0