طرز تهیه لازانیا
طرز تهیه لازانیا
لازانیا هم مثل ماکارونی یکی از انواع پاستاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است
که این غذا هم مثل انواع پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد. لازانیا از نظر مواد شباهت هایی هم به پیتزا دارد
و شاید به همین دلیل است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد.
مواد لازم لازانیا
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
لازانیا ۱ بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
پودر آویشن به اندازه کافی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
رب ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لازانیا
طرز تهیه لازانیا
اولین کاری که لازم است انجام دهیم اینست که فر را روشن کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در بشقابی قرار می دهیم
و آنگاه قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم
و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.تا کمی طلایی شدن پیازها،سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
زمانی که سیرها و پیازها سرخ شدن گوشت چرخ کرده را به آن ها می افزاییم و تفت می دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند و کمی سرخ شود. قارچ ها را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا قارچ ها سرخ شوند و آب آن زود تبخیر شود
و بعد فلفل دلمه ای های خرد شده را به گوشت می افزاییم و تفت می دهیم و پیاپی مواد را مخلوط می کنیم تا نسوزند و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و پودر آویشن روی مایه لازانیا می پاشیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند
و تقریبا ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا خوب گوشت پخته شود و آب آن تبخیر شود و شعله را خاموش می کنیم.و در ظرفی آب ولرم می ریزیم و ورق لازانیا ها را به مدت ۳ دقیقه در آب ولرم قرار می دهیم تا نرم شوند
و داخل ظرف پیرکسی را با یک قلم مو آشپزخانه خوب چرب می کنیم و از سس لازانیامون کف پیرکس می ریزیم و کاملا با سس می پوشونیم و یک ورق از لازانیاها را کف ظرف می گذاریم و از مایه گوشت روی ورق می ریزیم
و با کف قاشق روی ورق لازانیا را کاملا پوشش می دهیم و سعی می کنیم تا خیلی از مایه گوشت ورق ها را پر نکنیم چون زمان برش زدن لازانیا مایه گوشت بیرون می ریزد پس بهتر است سعی کنیم تعداد لایه ها را بیشتر کنیم.
پس از ریختن مایه روی ورق لازانیا روی آن سس می ریزیم و بعد پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و مجددا یک ورق لازانیا می گذاریم و مایه گوشت و سس و پنیر می ریزیم و هر چند لایه که تمایل داریم ادامه می دهیم و در لایه آخر ورق را می گذاریم
و روی آن را کاملا با سس لازانیا می پوشانیم و بعد با پنیر آن را کامل می پوشانیم این کار برای این است که لازانیا خشک نشود و روی پنیر پیتزا کمی سس قرمز یا کچاب می ریزیم برای تزئین لازانیا و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر لازانیا پخته شود.