طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار پر طرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت زیادی برخوردار است. این غذای خوشمزه را با روش ها و مواد متفاوتی می توان طبخ کرد ، در این آموزش یکی از کامل ترین رسپی های مرغ شکم پر را آماده کرده ایم.

مواد لازم مرغ شکم پر

  • مرغ متوسط ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • سیر ۴ حبه
  • هویج ۲ عدد
  • جعفری ۲۵ گرم
  • گشنیز ۲۵ گرم
  • نعناع و پونه ۲۵ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز گردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

 

 

طرز تهیه مرغ شکم پر

طرز تهیه مرغ شکم پر

 

 

طرز تهیه مرغ شکم پر

برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی ابتدا سبزیها را پاک می کنیم و می شوییم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.سپس پیاز را پوست می گیریم

و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و بعد سیرها را نیز پوست می گیرم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و بعد پیاز را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شود 

و سپس سیر را به آن می افزاییم و تفت می دهیم. پس از آنکه سیرها و پیاز طلایی شدند کمی ادویه اضافه می کنیم سپس سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب آنها تبخیر شود و سپس سبزیها خوب سرخ شوند

و بعد زرشک را می افزاییم و مواد را تفت می دهیم و مغز گردو ها را با چاقو خرد می کنیم و اضافه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. در آخر رب گوجه فرنگی و رب انار را به مواد اضافه می کنیم

و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و مواد را زیر و رو می کنیم تا رب بطور کامل بخورد مواد برود و بعد از روی حرارت تابه را بر می داریم و کنار می گذاریم. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم 

و هویج ها را نیز با پوست کن پوست می گیریم و به هر مدلی که تمایل دارید خرد می کنیم و کنار می گذاریم و بعد مرغ را تمیز می کنیم و مواد داخل تابه را داخل شکم مرغ می ریزیم و با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را با فاصله های کم می دوزیم

و در تابه ای کوچک کره را قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم تا کره ذوب شود و آن وقت یک قلمو آشپزخانه را داخل کره می زنیم و مرغ را کامل با کره آغشته می کنیم و هویج و سیب زمینی های خرد شده را در سینی می چینیم

و مرغ را روی آن ها قرار می دهیم تا زیر مرغ پر شود و به مدت ۹۰ الی ۱۲۰ دقیقه در فر اجازه می دهیم تا کاملا مرغ پخته و سوخاری شود. پس از آماده شدن مرغ را از فر خارج می کنیم و نخ های داخل شکم مرغ را بیرون می آوریم و با سس کچاپ نوش جان کنید.

 

بیشتر ببینم  سس پرتقال | غذای مورد علاقه | f-food
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0