طرز تهیه کباب خلیج فارس

طرز تهیه کباب خلیج فارس

کباب خلیج فارس یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است

که شباهت زیادی به کباب ساطوری یا همان کباب بناب آذربایجان دارد.

این کباب خوشمزه مانند کباب بناب از گوشت قرمز و سبزیجات تازه تهیه می شود و به همین دلیل طعم بسیار خوبی دارد.

مواد لازم کباب خلیج فارس

فلفل قرمز ۱ عدد

پیاز سفید ۲ عدد

جعفری ۱۰۰ گرم

زرشک ۱۰۰ گرم

گردو به اندازه کافی

گوشت راسته گوسفند ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

 

 

 

 

طرز تهیه کباب خلیج فارس

 

دستور پخت

طرز تهیه کباب خلیج فارس

ابتدا زرشک را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا خیس بخورد ،سپس جعفری و فلفل را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم آنگاه پوست پیازها را می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم

سپس آب آن را خوب می گیریم. گوشت ( بهتر است چربی گوشت خیلی زیاد نباشد چون باعث ریختن گوشت از سیخ می شود ) را دو مرتبه چرخ می کنیم و در ادامه با پیاز مخلوط می کنیم سپس خوب ورز می دهیم تا یکدست شوند. 

جعفری و فلفل خرد شده را به گوشت می افزاییم و زرشک را آبکشی می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و گردو را آسیاب می کنیم و به مواد می افزاییم (می توانید حذف کنید)و خوب ورز می دهیم و روی مواد را سلفون می کشیم

و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . پس از آنکه مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم مجددا آن را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و به سیخ می کشیم.کباب های آماده شده را روی منقل می چینیم و صبر می کنیم تا خودش را بگیرد

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه کباب چنجه | غذای مورد علاقه | f-food
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0