تخم مرغها را با شكر و وانيل خوب با همزن مي زنيم تا كاملاً سفت و غليظ شود.
سپس روغن را اضافه كرده با همزن يكي دوچرخ مي زنيم. بعد همزن را خاموش مي كنيم.
آرد را در چند نوبت در كف دست ريخته بر سطح كيك مي پاشيم و آرام مخلوط مي كنيم.
مايه آماده شده را درقالبي كه قبلا كاغذ انداخته چرب كرده مي ريزيم و در فر داغ با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت مي پزيم.
به مدت ۱ ساعت
طرز آماده كردن كيك بستني:
قسمت سركيك را پس از پختن و سرد كردن برداشته و داخل آن را خالي مي كنيم بطوريكه قطر ديواره و كف آن حدود ۲ سانتي متر باشد.
بستني آماده شده را در داخل آن ريخته و صاف مي كنيم. سپس بر قسمت داخلي سركيك خامه آماده شده را مي ماليم و آن را در جاي خودش قرار داده با دست آن را فشار ميدهيم.
قسمت بيروني كيك را كاملاً با خامه مي پوشانيم و آن را بصورتهاي مختلف با استفاده از سري خامه پاش گل مي زنيم و فر ميدهيم. در صورت دلخواه بر ديواره هاي خارجي فلس بادام يا نگين پسته مي پاشيم. حدود ۸ ساعت بايد در فريزر بماند.