ماهی سرخ کرده (غذابرای ۴ نفر)
ماهی سرخ کرده (غذابرای ۴ نفر)
مواد لازم:
ماهی سفید ۱ کیلوگرم – روغن ۱۰۰ گرم-آرد گندم ۱۰۰ گرم-آبلیمو یک قاشق غذا خوری-نمک به مقدار لازم -فلفل ۱۵ گرم

ماهی سرخ کرده
طرز تهیه:
ماهی را در اندازهی ۱۰*۵ سانتیمتر قطعه قطعه کرده و آن را می شوییم و می گذاریم آب آن برود. ۱۵ گرم نمک و ۵ گرم فلفل را با هم مخلوط کرده و ماهی را کاملا با آن آغشته نموده و برای ۱۵ دقیقه، ماهی را در پارچه ای تمیز می پیچیم.سرخ کردهیک فنجان آرد و یک قاشق چای خوری زردچوبه را با هم مخلوط کرده و تکه های ماهی را قبل از گذاشتن در ماهی تابه که روغن آن داغ شده – با آرد و زردچوبه آغشته نموده و سپس، در ماهی تابه قرار داده و می گذاریم سرخ شود.
توجه: در صورتی که ماهی شما منجمد باشد، پس از سرخ کردن، مجددا در تابه قرار داده، ۲ قاشق روغن، ۳ قاشق رب گوجه فرنگی، یک قاشق آبلیمو و کمی آب روی آنها ریخته و حدود ۵ دقیقه روی شعله بگذارید تا بجوشد. این کار باعث می شود گوشت ماهی، حالت گوشت ماهی تازه را پیدا کند.