ماهی کبابی با گشنیز
ماهی کبابی با گشنیز
مواد لازم
-
فیله ماهی شیر
-
گشنیز ۱۰۰گرم
-
سیر تازه ۳-۴حبه
-
آبلیموی تازه مقداری
-
روغن زیتون ۴-۵قاشق غذاخوری
-
نمک به میزان لازم
-
ماهی کبابی با گشنیز
مراحل
۳۰دقیقه-
گشنیز را به همرا سیر،روغن زیتون،آبلیموی تازه،نمک و روغن زیتون در دستگاه غذا ساز بریزید تا کاملأ یکدست شود
-
تکه های ماهی را در این مواد به مدت نیم ساعت استراحت بدید(در یخچال)
-
ماهی ها را به سیخ چوبی کشیده در تابه ای با روغن اندک سرخ کنید
-