ماکارونی با ماهی
ماکارونیبا ماهی
مواد لازم:
ماهی شیر ۱ کیلو گرم
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
ماکارانی ۵۰۰ گرم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک ۱۵ گرم
فلفل یک قاشق چای خوری
زعفران ۳ گرم
پیاز ۲۵۰ گرم
کاری ۵ گرم
دارچین کوبیده یک قاشق چای خوری
برگ بو دو عدد
میخک دو عدد

ماکارونی با ماهی
طرز تهیه:
ماهی را پوست کنده، آن را به اندازه ی قطعات کبابی قطعه نموده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب پیاز و کمی نمک میخوابانیم.
سپس، تکه های ماهی را از اب نمک و پیاز خارج کرده و در پارچه یی تمیز خشک نموده و سپس، سرخ می کنم
پیاز را پس از خرد نمودن، سرخ کرده و به آن، یک قاشق چایخوری زردچوبه، ۳۰۰گرم گوجه فرنگی، ۱۵ گرم نمک، ۵ گرم کاری و فلفل می افزاییم،
ماهی های سرخ شده را ریز نموده. روی آن می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت می دهیم تا آب گوجه فرنگی برچیده شود.
۵۰۰گرم ماکارونی را در آب جوشانده، آن را صاف کرده و به مدت ۵ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم و مجددا صاف می کنیم.
در ته قابلمه روغن ریخته، ابتدا ماکارونی و سپس گوشت را داخل آن می ریزیم.
همین کار را ادامه می دهیم تا گوشت و ماکارونی تمام شود.
سپس، روی آن یک قاشق دار چین کوبیده، یک قاشق زعفران آب شده، ۳ عدد میخک یا ۲ برگ بو می افزاییم
و می گذاریم تا به مدت ۳۵دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.