ماکارونی با ماهی

 ماکارونیبا ماهی

مواد لازم:

ماهی شیر ۱ کیلو گرم

گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم

 ماکارانی ۵۰۰ گرم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

نمک ۱۵ گرم

فلفل یک قاشق چای خوری

زعفران ۳ گرم

پیاز ۲۵۰ گرم

کاری ۵ گرم

دارچین کوبیده یک قاشق چای خوری

برگ بو دو عدد

میخک دو عدد

 

 

ماکارونی با ماهی

ماکارونی با ماهی

 

طرز تهیه:

ماهی را پوست کنده، آن را به اندازه ی قطعات کبابی قطعه نموده و به مدت ۱۵ دقیقه در آب پیاز و کمی نمک میخوابانیم.

سپس، تکه های ماهی را از اب نمک و پیاز خارج کرده و در پارچه یی تمیز خشک نموده و سپس، سرخ می کنم

پیاز را پس از خرد نمودن، سرخ کرده و به آن، یک قاشق چایخوری زردچوبه، ۳۰۰گرم گوجه فرنگی، ۱۵ گرم نمک، ۵ گرم کاری و فلفل می افزاییم،

ماهی های سرخ شده را ریز نموده. روی آن می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت می دهیم تا آب گوجه فرنگی برچیده شود.

۵۰۰گرم ماکارونی را در آب جوشانده، آن را صاف کرده و به مدت ۵ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم و مجددا صاف می کنیم.

در ته قابلمه روغن ریخته، ابتدا ماکارونی و سپس گوشت را داخل آن می ریزیم.

همین کار را ادامه می دهیم تا گوشت و ماکارونی تمام شود.

سپس، روی آن یک قاشق دار چین کوبیده، یک قاشق زعفران آب شده، ۳ عدد میخک یا ۲ برگ بو می افزاییم

و می گذاریم تا به مدت ۳۵دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.

 

بیشتر ببینم  دمپخت ماهی (لخ لخ) (غذا برای ۴ نفر)

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0