مرغابي شكم پر با سس پرتقال

مرغابي شكم پر با سس پرتقال

  • مواد لازمم:

  1. مرغابي درشت ۱ عدد

  2. آلو برقاني نيم كيلو

  3. خلال پوسته و بادام ۳ قاشق غذاخوري

  4. روغن ۱۵۰ گرم

  5. خلال پوست پرتقال و نارنج شيرين شده پيمانه

  6. پياز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوري

  7. شكر ۱ قاشق سوپخوري

  8. نمك و فلفل و زعفران به ميزان لازم

  • طرز تهیه:

  1. مرغابي را بدقت تميز مي كنيم و موهاي ريز آنرا روي حرارت مي سوزانيم و به بدن آن نمك و فلفل مي زنيم و كنار مي گذاريم.

  2. آلو برقاني را كه قبلا خيس كرده ايم مي شوئيم و يكي دو جوش مي‎دهيم.

  3. آلو آماده شده را با پياز سرخ شده، خلال پسته و بادام و خلال پرتقال و شكر در مقداري روغن مخلوط مي كنيم.

  4. سپس داخل شكم مرغابي را با اين مواد پر مي كنيم و در شكم رابا نخ و سوزن مي دوزيم.

  5. بقيه روغن را در ظرف مناسبي مي ريزيم و مرغابي را در آن سرخ مي كنيم تا طلايي شود. بعد با ۲ ليوان آب و كمي نمك و زعفران و پياز سرخ كرده و آنرا مي پزيم با حرارت ملايم تا آب آن به مقدار يك استكان شود.

  6. آب باقي مانده از پخت را با مقداري سس پرتقال مخلوط مي كنيم و روي سطح آن مي‎دهيم و يك ربع ديگر مي پزيم.

  7. بعد به آرامي نخ دوخته شده را باز كرده و اطراف آنرا با جعفري تزئين مي كنيم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  پاکورای سبزیجات | رسپی ملل
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0