مرغابي را بدقت تميز مي كنيم و موهاي ريز آنرا روي حرارت مي سوزانيم و به بدن آن نمك و فلفل مي زنيم و كنار مي گذاريم.
آلو برقاني را كه قبلا خيس كرده ايم مي شوئيم و يكي دو جوش ميدهيم.
آلو آماده شده را با پياز سرخ شده، خلال پسته و بادام و خلال پرتقال و شكر در مقداري روغن مخلوط مي كنيم.
سپس داخل شكم مرغابي را با اين مواد پر مي كنيم و در شكم رابا نخ و سوزن مي دوزيم.
بقيه روغن را در ظرف مناسبي مي ريزيم و مرغابي را در آن سرخ مي كنيم تا طلايي شود. بعد با ۲ ليوان آب و كمي نمك و زعفران و پياز سرخ كرده و آنرا مي پزيم با حرارت ملايم تا آب آن به مقدار يك استكان شود.
آب باقي مانده از پخت را با مقداري سس پرتقال مخلوط مي كنيم و روي سطح آن ميدهيم و يك ربع ديگر مي پزيم.
بعد به آرامي نخ دوخته شده را باز كرده و اطراف آنرا با جعفري تزئين مي كنيم.