مواد داخل پاته گوشت گوساله | غذای مورد علاقه
-
گوشت ران گوساله بدون چربي ۱ كيلوگرم
-
سيب زميني ۳۰۰ گرم
-
كره ۱۵۰ گرم
-
نمك و فلفل به مقدار لازم
-
گوشت را ورقه مي كنيم و به اندازه ۱ سانتي متر در يك سانتي متر مي بريم.
-
پياز را خرد كرده در كره سرخ مي كنيم گوشت را در پياز مي ريزيم و با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا آب آن كشيده شود.
-
بعد ۱ ليوان آب داخل آن مي ريزيم و مي گذاريم بپزد. نمك و فلفل به آن مي زنيم و پس از پخته شدن از روي شعله برداشته.
-
سيب زميني ها را به اندازه يك بند انگشت خرد كرده مي شوئيم و خشك مي كنيم و در كره تفت ميدهيم تا سرخ شود.
-
گوشت را كه بايد بدون آب باشد داخل خمير كه در قالب پهن شده است ريخته، رويش سيب زميني را مي ريزيم.
-
سپس جعفري ريز شده و ۲ عدد تخم مرغ سفت را رنده كنيم، نمك و فلفل مي پاشيم و يكي دو قاشق از آب گوشت را روي آن ميدهيم.
-
اطراف خمير را روي آن بر مي گردانيم. با يك قطعه خمير به اندازه سطح روي آن را مي پوشانيم و با دست فشار داده تا بچسبد.
-
رويش را با يك عدد تخم مرغ آغشته مي كنيم و سطح خمير را با لوله اي سوراخ كرده ، ظرف را در فر قرار داده و با حرارت ۳۵ درجه (۴۵ دقيقه) تا طلايي شود.
-
سپس ظرف پاته را در ديس بر مي گردانيم و اطرافش را تزئين مي كنيم.
-
آرد سفيد ۲۵۰ گرم
-
كره ۸۰ گرم
-
روغن زيتون ۲ قاشق سوپخوري
-
زرده تخم مرغ ۱ عدد
-
آب سرد پيمانه
-
نمك به مقدار لازم
-
آرد را در ظرفي مي ريزيم و وسط آنرا گود مي كنيم.
-
كره را تكه تكه كرده همراه با نمك و زرده تخم مرغ و روغن زيتون با نوك انگشت همه را مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه مي كنيم.
-
همه موارد با هم مخلوط مي كنيم تا مواد به شكل خمير در آيد و به دست نچسبد.
-
خمير را زير پوشش حدود ۲ ساعت مي پوشانيم.
-
سپسروي ميز را كمي آرد مي پاشيم و خمير را به صورت مستطيل باز مي كنيم و خمير را سه لايه مي كنيم.
-
باز خمير را باز كرده يكبار ديگر خمير را سه لايه تا مي زنيم.
-
در مرحله آخر خمير را كه باز كرديم در قالبهاي ديواره بلند قرار ميدهيم طوريكه ديواره و كف كاملاً از خمير پوشيده باشد.
امتیاز دهی کاربران
5
(1 رای)
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.
کارتون عالیه بیشتر از رسپی های ملل منتشر کنید
ممنونم دوست عزیز به سایت ما خوش آمدید.
چشم حتما دوست عزیز