مواد لازم برای سالاد عدس و کلم

مواد لازم برای سالاد عدس و کلم برای ۴ نفر

عدس ۱۵۰ گرم

آب سرد یک لیتر

سیر ۵ حبه

برگ بو یک عدد

پیازیک عدد ، چهارقاچ

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک یک عدد ، خلالی

پودر آویشن یک قاشق چای خوری

کلم سفید ۱۵۰ گرم رشته رشته

رنده و آب لیموترش یک عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سالاد عدس و کلم

سالاد عدس و کلم

طرز تهیه سالاد عدس و کلم:

عدس را به همراه آب سرد ، پیاز ، ۳ حبه سیر و برگ بو در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط بگذارید.

از زمانی که آب به جوش آمد ۰۳ دقیقه عدس را بپزید ، سپس سبزی ها را از آن خارج کرده ، دور ریخته و عدس را آبکش کنید.

روغن را در یک تابه داغ کرده و ۲ حبه سیر ساطوری و پیاز را ۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود.

کلم را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی بپزد اما تردی خود را از دست ندهد.

عدس را همراه پیاز خلالی ، آویشن ، آب و رنده پوست لیمو ترش اضافه کرده.

نمک و فلفل آن را اندازه کنید و هنگامی که عدس گرم شد ، سالاد را سرو کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه کباب خلیج فارس
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0