مواد لازم برای سالاد عدس و کلم
مواد لازم برای سالاد عدس و کلم برای ۴ نفر
عدس ۱۵۰ گرم
آب سرد یک لیتر
سیر ۵ حبه
برگ بو یک عدد
پیازیک عدد ، چهارقاچ
پیاز کوچک یک عدد ، خلالی
پودر آویشن یک قاشق چای خوری
کلم سفید ۱۵۰ گرم رشته رشته
رنده و آب لیموترش یک عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سالاد عدس و کلم
طرز تهیه سالاد عدس و کلم:
عدس را به همراه آب سرد ، پیاز ، ۳ حبه سیر و برگ بو در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط بگذارید.
از زمانی که آب به جوش آمد ۰۳ دقیقه عدس را بپزید ، سپس سبزی ها را از آن خارج کرده ، دور ریخته و عدس را آبکش کنید.
روغن را در یک تابه داغ کرده و ۲ حبه سیر ساطوری و پیاز را ۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود.
کلم را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی بپزد اما تردی خود را از دست ندهد.
عدس را همراه پیاز خلالی ، آویشن ، آب و رنده پوست لیمو ترش اضافه کرده.
نمک و فلفل آن را اندازه کنید و هنگامی که عدس گرم شد ، سالاد را سرو کنید.