نوع غذا و مقدار مواد لازم جهت يك پرس غذاي كارمندي

نوع غذا و مقدار مواد لازم جهت يك پرس غذاي كارمندي  (برنج ايراني و گوشت گرم گوسفندي)

رديف

نوع غذا مقدار مواد مورد نياز    

 

۱

چلوكباب كوبيده

برنج

گوشت

روغن پياز رعفران كره گوجه تخم مرغ چاشني نان لواش        

مواد مصرفي خام

۱۷۰

۱۰۰

۲۵ ۸۰ ۰۱% ۱۰ ۱۰۰ ۱عدد ۲ ۵۰        

قيمت  به ريال

                       
۲

زرشك پلو با مرغ

برنج

مرغ

روغن پياز رعفران فلفل دلمه هويچ رب گوجه آبليمو زرشك رعفران      

مواد مصرفي خام

۱۷۰

۳۵۰ ۲۵ ۳۰ ۰۱% ۲۰ ۵۰ ۳۰ ۲ ۱۰ ۰۱%      

قيمت  به ريال

                         
۳

 

جوجه كباب

برنج

سينه مرغ

روغن پياز رعفران ليموترش آبليمو كره نان          

مواد مصرفي خام

۱۷۰

۱۵۰ ۲۵ ۳۰ ۰۲% ۳۰ ۲ ۳۰ ۵۰          

قيمت  به ريال

               
       
۴

جوجه چيني با دورچين

فيله مرغ دورچين(۴ نوع) روغن آرد رعفران چاشني تخم مرغ نان            

مواد مصرفي خام  

۲۰۰ ۲۰۰ ۵۰ ۱۰ ۰۱% ۳ ۲۰ ۱۰۰            

قيمت  به ريال

               
       
۵

خوراك مرغ با دورچين

مرغ دورچين روغن پياز رعفران چاشني رب هويج فلفل دلمه نان        
مواد مصرفي خام   ۳۵۰ ۲۰۰ ۳۰ ۳۰ ۰۱% ۳ ۳۰ ۳۰ ۲۰ ۱۰۰        
قيمت  به ريال                            
۶ شنيسل مرغ سينه مرغ دورچين

(۴ نوع)

روغن آرد رعفران چاشني تخم مرغ سركچاب نان          
مواد مصرفي خام   ۲۰۰ ۲۰۰ ۵۰ ۱۰ ۰۱% ۲ ۵۰ ۱ ۱۰۰          
قيمت  به ريال                            
۷

چلوخورشت قورمه سبزي

برنج گوشت روغن لوبيا قرمز رعفران ليموعماني آبليمو سبزي قورمه نان          

مواد مصرفي خام 

۱۷۰ ۶۰ ۲۵ ۲۵ ۰۱% ۵ ۱۰ ۱۰۰ ۵۰          

قيمت  به ريال

                           
۸

عدس پلو

برنج گوشت روغن پياز رعفران عدس كشمش نان لواش نان          

مواد مصرفي خام  

۱۷۰ ۶۰ ۲۵ ۳۰ ۰۱% ۴۰ ۶۰ ۳۰ ۵۰          

قيمت  به ريال

                           
۹

قيمه سيب زميني

برنج

گوشت

روغن پياز رعفران لپه سيب زميني ليموعماني رب چاشني نان      

مواد مصرفي خام  

۱۷۰

۶۰

۲۵

۳۰

۰۱%

۲۵

۱۰۰

۵

۲۰

۳

۵۰      

قيمت  به ريال

       
۱۰

سبزي پلو با ماهي

برنج

ماهي

روغن

پياز

رعفران

سبزي

ليمو ترش

آبليمو

آرد

نان        

مواد مصرفي خام  

۱۷۰

۲۵۰

۳۵

۳۰

۰۱%

۱۵۰

۲۰

۱۰

۲۰

۵۰        

قيمت  به ريال

       
 

آبگوشت

نخود و لوبيا

گوشت

روغن

پياز

سيب زميني

رب گوجه

سنگك

 
۱۱

مواد مصرفي خام  

۲۰

۱۰۰

۲۵

نخود۲۰

۷۵

۱۰

۱۰۰

 
 

قيمت  به ريال

 
۱۲

چلوخورشت قيمه بادنجان

برنج

گوشت

روغن پياز رعفران لپه بادنجان گوجه رب چاشني نان

 

مواد مصرفي خام  

۱۷۰

۶۰

۲۵

۳۰

۰۱%

۲۵

۱۵۰

۵۰

۲۰

۳

۵۰

 

قيمت  به ريال

 
۱۳

كشك بادنجان

بادنجان

روغن

كشك

سير 

پياز

نان

 

 

مواد مصرفي خام  

۲۰۰

۵۰

۱۵

۵

۲۰

۱۰۰

 

 

قيمت  به ريال

 

رديف

نوع غذا مقدار مواد مورد نياز    

 

۱۴

لوبيا پلو

برنج

گوشت

روغن رب پياز                  

مواد مصرفي خام  

۱۷۰

۶۰

۲۵ ۱۰ ۱۵                  

قيمت  به ريال

                       
۱۵

ميرزاقاسمي

بادنجان

سير

تخم مرغ پياز گوجه                  

مواد مصرفي خام  

۱۵۰

۱۰ ۱عدد ۱۵ ۱۰۰                  

قيمت  به ريال

                         
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (3 رای)
بیشتر ببینم  نکته های لازم در آشپزی قسمت سوم
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0