نکته های لازم در آشپزی | غذای مورد علاقه | f-food
نکته های لازم در آشپزی
اگر بانوان خانه دار به رعایت یک سری از نکات آشپزی روی آورند می توانند آشپزی های لذت بخش و همچنین موثرتری را انجام دهند و انرژی هایی که صرف تهیه غذا در آشپزخانه می کنند را به طور نامعلوم هدر ندارد.
رعایت یکسری از نکات آشپزی و همچنین خانه داری بسیار کمک شایانی به خانوم ها در وضعیت بهتر آشپزی و نیز خانه داری منظم خواهد کرد.
خوشمزه تر شدن خورش قیمه
برای اینکه خورش قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. مزه آن بسیار خوش طعم می شود و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید، که لپه با گوشت می پزد.
خارج کردن ژله از قالب
قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را با نوک چاقو از ظرف جدا کنيد. سپس کنارههاي ژله را با انگشتان خيس از ظرف به آرامي جدا کنيد. قالب را به مدت ده ثانيه در آب گرم فرو بريد، تا جدارهي ژله کمي ذوب شده و از ظرف جدا شود. سپس قالب را از آب بيرون آوريد و به آرامي تکان دهيد تا ژله کاملاً از قالب جدا شود؛ آنگاه يک بشقاب مرطوب را روي دهانهي قالب بگذاريد و قالب و بشقاب را با همديگر برگردانيد و قالب را به آرامي تکان داده و از روي ژله برداريد.
پخت حبوبات در زمان کم
در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.
ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.
یکی از کاربردهای تفاله هویچ
در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث می شود بوی مرغ به شدت کاهش یابد.
استفاده از آب سبزیجات
اندازه گیری مواد
نکاتی برای متلاشی شدن ماهی
برای پیش گیری از متلاشی شدن ماهی در هنگام آبپز کردن، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در ان بپزید.
پختن نخودفرنگی
وقتی میخواهید نخود فرنگی را بپزید، ان رابا غلاف بپزید بعد از پختن، نخود فرنگی از غلاف جدا میشود و روی آب میآید درضمن نخود فرنگی طعم بهتری میگیرد.
بهترین روش پخت و ادویه مناسب برای ماهیچه
ابتدا باید ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.
نکاتی برای تخم مرغ کوکو
برای طبخ انواع کوکو و کتلت، بجای ۱ زرده تخم مرغ ۲ شماره سفیده تخم مرغ را جای گزین کنید.
میزان مناسب تخم مرغ کوکو
در پخت کوکو سبزی بهترین حالت ان است که سبزی ها به تخم مرغ آغشته باشند و میزان سبزی بیشتر از تخم مرغ نباشد.
گوشت مناسب برای خورش
گوشت گردن، ماهیچه ها، دنده هاي گوشت دار گوسفند برای خورش مناسب است. با گوشت استخوان دار خورش خوشمزه تر میشود. از گوشت گوساله نیز میتوانید برای تهیه خورش استفاده کنید.
پایان قسمت ۱ نکات آشپزی