نکته های لازم در آشپزی قسمت دوم

نکته های لازم در آشپزی قسمت دوم

اگر بانوان خانه دار به رعایت یک سری از نکات آشپزی روی آورند می توانند آشپزی های لذت بخش و همچنین موثرتری را انجام دهند و انرژی هایی که صرف تهیه غذا در آشپزخانه می کنند را به طور نامعلوم هدر ندارد.نکات آشپزی

نکات آشپزی

رعایت یکسری از نکات آشپزی و همچنین خانه داری بسیار کمک شایانی به خانوم ها در وضعیت بهتر آشپزی و نیز خانه داری منظم خواهد کرد.

کاربرد پودر جو در آشپزی:

ابتدا ان را آسیاب کرده و بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.

آب خورش غلیظ می‌شود.

اصلا و ابدا روی طعم ان تاثیری ندارد.

موهایتان پر پشت میشود و تمام ویتامین هاي‌ گروه ب هرروز به بدن تان میرسد.

نکاتی برای رفع شيرينی غذای شيرين:

درصورت شيرين شدن غذا، به ان كمی نمک اضافه كنيد ودر صورتی كه غذای شما شامل سبزی يا انواع خورش بود مي توانيد يک قاشق چایخوری سركه نيز به ان بيفزاييد.

برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان:

به دو طرف بادمجان هاي‌ حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.

پخت صحیح سوپ خامه ای:

در سوپ هایي که خامه بکار برده میشود، وقتی که آبلیمو اضافه می‌کنید بلافاصله از روی حرارت بردارید، زیرا جوشیدن آبلیمو با خامه موجب بریدگی سوپ میشود.

نکاتی برای دستور تهيه خامه فرم گرفته:

۲۰۰ گرم خامه رابا ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت ۱۲ساعت در يخچال می گذاريم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقيقه می زنيم تا شکل بگيرد.

بیشتر ببینم  خواص روغن زیتون | غذای مورد علاقه | Olive oil

اگر روی ان با چنگال خط بکشيم جای خط ها باقی بماند.

آب پز کردن تخم مرغ:

با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید.

نکاتی درباره سیب زمینی آبپز:

سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند.

تازه ماندن کرفس:

برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

نکته برای پخت رب گوجه:

برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

نکته برای پخت زرشک :

برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست ??

?پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد

شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی:

با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.

نکته کلیدی در خوشمزه شدن ماکارونی :

یک ق.غ آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید.

طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

پایان قسمت دوم
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2 (1 رای)
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0