نکته های لازم در آشپزی قسمت سوم
نکته های لازم در آشپزی قسمت سوم
یخ زدن ماهی
خارج کردن چربی از خورش ها
آسیاب کردن خاک قند
کش آمدن پنیر پیتزا
مزه بهتر شیر برنج
تهيه ترشی
سرکه ی ترشي بايد خالص و بدون آب باشد، بهترين سرکه براي ترشي سرکه انگور است.
اگر از خالص بودن سرکه مطمئن نبوديد، قبل از تهيهي ترشي بايد آن را چند جوش بدهيد تا ترشي کپک نزند.
ظرفي که ميخواهيم ترشي را در آن بريزيم، بايد کاملاً تميز و خشک و دري محکم داشته باشد.
انواع ميوه و سبزيهايي که به مصرف ترشي ميرسد بايد شسته شده و کاملاً خشک باشد.
ترشي را حتماً در جاي خنک قرار دهيد.
ترد ماندن بيسکوييت
در قوطي آن چند حبه قند بيندازيد و در ضمن هرگز آن را در قوطي غير قابل نفوذ يا پاکت پلاستيکي قرار ندهيد.
پف کردن سفيده تخم مرغ
براي اينکه سفيده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدري نمک به آن بيفزاييد، بعد آن را خوب بزنيد.
برطرف کردن کم نمکي پلو
اگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداري آب نمک تهيه کرده و با آب روغن مخلوط کنيد، سپس آن را بوسيلهي کفگير بر روي تمام قسمتهاي پلو بريزيد؛ بی نمکی آن کاملاً رفع خواهد شد.
جلوگيري از ترک خوردن تخم مرغ
براي اينکه تخم مرغ، هنگام آبپز شدن ترک نخورد، کمي نمک يا سرکه به آب آن اضافه کنيد و با حرارت معمولي آن را بپزيد، در هر حال بهتر است تخم مرغها را قبل از پخت زمان کوتاهي زير شير آب داغ بگيريد تا دمايي که از يخچال گرفته است تعديل شود.اگر در حين پخت، تخم مرغ ترک خورد، فوراً آن را از آب بيرون آورده مقداري نمک بر جاي ترکيدگي بپاشيد، تا دوباره به هم بچسبد
-
مقالات مرتبط: