چامپای گوشت
چامپای گوشت
مواد لازم چامپای گوشت
- ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخکرده
- یک عدد پیاز متوسط، ساطوری
- ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری
- یک قاشق چایخوری زردچوبه
- یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
- نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۲ عدد گوجهفرنگی متوسط رندهشده
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
- یکچهارم قاشق چایخوری پودر هل سبز
- ک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع
- نمک

چامپای گوشت
روش تهیه
۱٫ روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکههای گوشت را از هم باز کنید.
۲٫ فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویهها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.
۳٫ گوجــه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.
۴٫ برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲سیبزمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.
۵٫ گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر میکند.
۶٫ چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.