چیلی کن کارنه | رسپی ملل
چیلی کن کارنه | رسپی ملل
چیلی کن کارنه
موارد لازم:
چیلی کن کارنه | رسپی ملل |
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۴۰۰ گرم
- کنسرو لوبیا قرمز یا چیتی ۴۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- سیر لح شده ۳ حبه
- ساقه سفید کرفس ۱۰۰ گرم
- اورگانو ۱ قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
- شکر قهوه ای ۱ قاشق چایخوری
- سرکه سیب یا سرکه سفید ۱ قاشق سوپخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
- پودر فلفل قرمز یا چیلی درسته ۲ قاشق چایخوری
- روغن ۲ قشق سوپخوری
- پودر فلفل سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و نان تاکو: به میزان لازم
- پنیر گودا – کاهو و گشنیز برای تزیین
طرز تهیه:
چیلی کن کارنه | رسپی ملل |
- در یک تابه روغن بریزید.
- پیاز را به آن اضافه کرده دسرخ کنید هنگامی که طلایی شد سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
- گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی ها کم شود.
- گوشت را نیز تفت داده و کرفس و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
- کنسرو لوبیا را بدون آب آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا رب کاملا با مواد مخلوط شود.
- سپس شکر قهوه ای، سرکه سیب با سرکه سفید، تخم گشنیز، پودر فلفل سفید، فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کرده درب تابه را به مدت ۱۰ دقیقه بیندید تا مواد پخته شوند.
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و نان ها را با مواد آماده پر کنید.
- می توانید این غذا را با برنج پخته شده سرو کنید.
- برای این کار غذا را در کاسه ای ریخته و روی سینی که کمی بزرگ باشد گذاشته و اطراف سینی را برنج پر کشید.
نکات:
چیلی کن کارنه | رسپی ملل |
- تندی این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. اما این غذا در اصل باید تند باشد.
- استفاده کرفس در این غذا به دلخواه است.
- در بعضی از دستورات از فلفل پاپریکا استفاده می شود و در صورت تمایل می توانید یک قاشق سوپخوری از آن را به غذا اضافه کرد.
- پاپریکا همان پودر فلفل شیرین است.
- نان تاکو را از سوپر مارکت ها تهیه کنید.