چیلی کن کارنه | رسپی ملل

چیلی کن کارنه | رسپی ملل

چیلی کن کارنه | رسپی ملل

چیلی کن کارنه

موارد لازم:

چیلی کن کارنه | رسپی ملل

  1. گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  2. گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۴۰۰ گرم
  3. کنسرو لوبیا قرمز یا چیتی ۴۰۰ گرم
  4. پیاز ۱ عدد
  5. سیر لح شده ۳ حبه
  6. ساقه سفید کرفس ۱۰۰ گرم
  7. اورگانو ۱ قاشق چایخوری
  8. رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
  9. شکر قهوه ای ۱ قاشق چایخوری
  10. سرکه سیب یا سرکه سفید ۱ قاشق سوپخوری
  11. تخم گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
  12. پودر فلفل قرمز یا چیلی درسته ۲ قاشق چایخوری
  13. روغن ۲ قشق سوپخوری
  14. پودر فلفل سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
  15. نمک و نان تاکو: به میزان لازم
  16. پنیر گودا – کاهو و گشنیز برای تزیین
طرز تهیه:

چیلی کن کارنه | رسپی ملل

  • در یک تابه روغن بریزید.
  • پیاز را به آن اضافه کرده دسرخ کنید هنگامی که طلایی شد سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
  • گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی ها کم شود.
  • گوشت را نیز تفت داده و کرفس و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
  • کنسرو لوبیا را بدون آب آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا رب کاملا با مواد مخلوط شود.
  • سپس شکر قهوه ای، سرکه سیب با سرکه سفید، تخم گشنیز، پودر فلفل سفید، فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کرده درب تابه را به مدت ۱۰ دقیقه بیندید تا مواد پخته شوند.
  • فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و نان ها را با مواد آماده پر کنید.
  • می توانید این غذا را با برنج پخته شده سرو کنید.
  • برای این کار غذا را در کاسه ای ریخته و روی سینی که کمی بزرگ باشد گذاشته و اطراف سینی را برنج پر کشید.
نکات: 

چیلی کن کارنه | رسپی ملل

  • تندی این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. اما این غذا در اصل باید تند باشد.
  • استفاده کرفس در این غذا به دلخواه است.
  • در بعضی از دستورات از فلفل پاپریکا استفاده می شود و در صورت تمایل می توانید یک قاشق سوپخوری از آن را به غذا اضافه کرد.
  • پاپریکا همان پودر فلفل شیرین است.
  • نان تاکو را از سوپر مارکت ها تهیه کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز پخت بورک عربی | غذای مورد علاقه
برچسبها

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0