چیگو ماهی یا رولت فیش
چیگو ماهی یا رولت فیش (غذا برای ۴ نفر)
مواد لازم:
ماهی هوور ۲ کیلوگرم
هویج ۲۰۰ گرم
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
پیاز ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی رنده شده ۱۵۰ گرم
زردچوبه ۵ گرم
کاری یک قاشق مربا خوری
سیر ۷۵ گرم
فلفل سبز ۴ عدد
دارچین ۱۰ گرم
نمک به میزان کافی
میخک ۶ عدد

چیگو ماهی یا رولت فیش
طرز تهیه:
قطعه ماهی هوور – به وزن ۲ کیلوگرم – گرفته و فلس آن را کنده و می شوییم
سپس، می گذاریم آب آن گرفته شود. آن گاه، سوراخ هایی در طول ماهی ایجا کرده و آنها را با هویج پاک شده، سیر، پیازچه، دارچین، فلفل سبز و میخک پر می کنیم
سیر کوبیده یا چرخ کرده را در روغن تفت می دهیم.
ماهی آماده شده را در آن قرار داده و رب گوجه فرنگی با گوجه ی رنده شده را به اضافه ی آبلیمو، نمک، زردچوبه، کاری و یک لیوان آب روی آن ریخته
و آن را در فر یا روی گاز گذاشته در آن را می بندیم، سپس به مدت یک ساعت حرارت می دهیم تا کاملا پخته و آب آن تبخیر گردد.