ژيگو | غذای مورد علاقه | f-food
ژيگو
مواد لازم:
-
گوشت مغز ران گوساله ۲ كيلوگرم
يا
-
سير ۱۵ حبه
-
جعفري حدود چند شاخه
-
ليمو عماني درسته ۲ عدد
-
نمك و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
مغز ران گوساله را همانور كه درسته است با فاصله هاي نزديك به هم با كارد سوراخ كرده داخل هر سوراخ يك حبه سير و مقداري جعفري فرو مي كنيم.
-
بعد اطراف گوشت را با نخ محكم مي بنديم و در قابلمه اي با چند قاشق روغن خوب اطرافش را سرخ مي كنيم.
-
حالا مقداري آب ريخته چند حبه سير، رب گوجه فرنگي، نمك و فلفل يك دو عدد هويج ريخته مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود.
-
گاهي گوشت را بر مي گردانيم در اواخر طبخ ليمو عماني را اضافه كرده و پس از ريختن بايد آب باقي مانده ۱ ليوان باشد.
-
پس از خنك شدن نخ دور گوشت را باز مي كنيم و برش ميدهيم.
-
آب گوشت را صاف مي كنيم و روي گوشت ميدهيم و دور گوشت را تزئين مي كنيم.
-
اگر زمان بردن ژيگو سر ميز و سرو تا آماده شدن آن زياد بود روي حرارت كم در فر قرار ميدهيم.
امتیاز دهی کاربران
( رای)
دیدگاهی بنویسید.
بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.
من عاشق این غذا هستم
سایت خوبی دارید
موفق و پایدار
ممنونم دوست عزیز به سایت ما خوش آمدید.