ژيگو | غذای مورد علاقه | f-food

ژيگو

مواد لازم:

  • گوشت مغز ران گوساله ۲ كيلوگرم

يا

  • يك ران گوسفند

  1. سير ۱۵ حبه

  2. جعفري حدود چند شاخه

  3. ليمو عماني درسته ۲ عدد

  4. نمك و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مغز ران گوساله را همانور كه درسته است با فاصله هاي نزديك به هم با كارد سوراخ كرده داخل هر سوراخ يك حبه سير و مقداري جعفري فرو مي كنيم.

  2. بعد اطراف گوشت را با نخ محكم مي بنديم و در قابلمه اي با چند قاشق روغن خوب اطرافش را سرخ مي كنيم.

  3. حالا مقداري آب ريخته چند حبه سير، رب گوجه فرنگي، نمك و فلفل يك دو عدد هويج ريخته مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود.

  4. گاهي گوشت را بر مي گردانيم در اواخر طبخ ليمو عماني را اضافه كرده و پس از ريختن بايد آب باقي مانده ۱ ليوان باشد.

  5. پس از خنك شدن نخ دور گوشت را باز مي كنيم و برش مي‎دهيم.

  6. آب گوشت را صاف مي كنيم و روي گوشت مي‎دهيم و دور گوشت را تزئين مي كنيم.

  7. اگر زمان بردن ژيگو سر ميز و سرو تا آماده شدن آن زياد بود روي حرارت كم در فر قرار مي‎دهيم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه لوبیا پلو
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

  1. SAmaD :
    18 سپتامبر 19

    من عاشق این غذا هستم
    سایت خوبی دارید
    موفق و پایدار

    • مدیر سایت :
      18 سپتامبر 19

      ممنونم دوست عزیز به سایت ما خوش آمدید.

0