کوفته برنجی ایتالیایی

کوفته برنجی ایتالیایی

مواد لازم:

تخم مرغ؛ ۵ عدد

برنج پخته شده؛ دو و نیم پیمانه

گوشت چرخ شده؛ یک چهارم الی یک دوم پیمانه

پنیر پارمیسان؛ رنده شده دو سوم پیمانه

پیاز خرد شده؛ یک چهارم پیمانه

نمک؛ یک قاشق چای خوری

فلفل؛ یک قاشق چای خوری

جعفری تازه و خرد شده؛ یک چهارم پیمانه (می‌توانید ۱ الی ۲ قاشق چای خوری جعفری خشک شده، جایگزین نمایید)

کره ذوب شده؛ یک سوم پیمانه + یک قاشق غذاخوری برای سرخ کردن پیاز

پودر سیر؛ یک قاشق غذاخوری (به میزان دلخواه)

پنیر چدار؛ ۸۵ گرم

روغن سرخ کردنی؛ به مقدار لازم

آرد؛ ۱ پیمانه

پودر سوخاری؛ ۱ پیمانه

 

 

 

کوفته برنجی ایتالیایی

 

 

 

 روش پخت و آماده سازی:

پیاز را در یک قاشق غذاخوری کره، روی حرارت متوسط سرخ نمایید تا طلایی رنگ گردد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

سه عدد تخم مرغ را کاملاً بزنید. سپس آن‌ها را با برنج پخته شده، گوشت، کره ذوب شده، پنیر پارمیسان، پیاز سرخ شده، نمک، پودر سیر و فلفل و جعفری مخلوط نمایید و خوب به هم بزنید.

سطح ظرف حاوی مواد را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

پنیر چدار را به صورت مکعب‌های کوچک، خرد نمایید. ترکیب گوشت و برنج را از یخچال بیرون بیاورید و ورز دهید و توپ‌هایی به قطر ۵ سانتیمتر تهیه کنید.

یک تکه پنیر چدار را داخل هر یک از توپ‌ها فشار دهید تا در مرکز آن‌ها قرار بگیرد. دوباره شکل کروی آن‌ها را ترمیم نمایید.

دو تخم مرغ را کاملاً بزنید تا یکدست شوند. آرد را در ظرفی جداگانه و آرد سوخاری را نیز در ظرف دیگری بریزید.

کوفته های برنجی را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را حرارت دهید و وقتی کاملاً داغ شد، کوفته ها را در آن سرخ کنید تا سطح آن‌ها طلایی شود.

آن‌ها را بیرون بیاورید و روی دستمال‌های حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
  • مدیر سایت
  • هیچ
  • 1,170 دیدن
  • 12 اکتبر 20
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0