کیک اسکارولا | رسپی ملل
کیک اسکارولا | رسپی ملل
کیک اسکارولا
موارد لازم:
کیک اسکارولا | رسپی ملل |
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چایخوری
- آنچووی خرد شده: ۵ عدد
- سیر: ۴ حيه
- پرک فلفل قرمز: ۲/۱ قاشق چایخوری
- آندیو خرد شده: ۱ کیلو
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- زیتون سیاه خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- آب و رنده پوست لیمو: ۱ عدد
- پنیر فتای خرد شده: ۱ پیمانه
- مويز: ۱/۳ پیمانه
- تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
طرز تهیه:
کیک اسکارولا | رسپی ملل |
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب ۲۲ سانتی متری را با اسپری روغن چرب کنید.
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس آنچووی، سیر و پرک فلفل قرمز را به مدت ۱ دقيقه و تا زمانی که عطر آن به مشام برسد، تفت دهید.
- سپس آنديو و نمک را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. از روی حرارت برداشته و سیر را از تابه خارج کنید. صبر کنید تا کمی خنک شود.
- داخل غذاساز ریخته و آب لیمو و رنده پوست لیمو، زیتون و پنیر فتا را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- در آخر مویز را افزوده و هم بزنید.
- خمیر فیلو را داخل قالب به آرامی باز کنید به طوری که حباب در آن ایجاد نشود. سطح آن را تخم مرغ براش کنید. مواد را داخل آن ریخته و روی آن را با خمیر فیلو بپوشانید.
- لبه ها را با دست یا با کمک چنگال به سمت داخل بچرخانید.
- با کمک چاقو سه شکاف در سطح آن ایجاد کنید. روی آن را روغن زیتون براش کرده و به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانیکه سطح آن طلایی شده و بپزد، داخل فر قرار دهيد.
- از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس آن را برش زده و سرو نمایید.
خیلی خوب بود ممنوم