کیک اسکارولا | رسپی ملل

کیک اسکارولا | رسپی ملل

کیک اسکارولا

موارد لازم:

کیک اسکارولا | رسپی ملل

  1. روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چایخوری
  2. آنچووی خرد شده: ۵ عدد
  3. سیر: ۴ حيه
  4. پرک فلفل قرمز: ۲/۱ قاشق چایخوری
  5. آندیو خرد شده: ۱ کیلو
  6. نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  7. زیتون سیاه خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  8. آب و رنده پوست لیمو: ۱ عدد
  9. پنیر فتای خرد شده: ۱ پیمانه
  10. مويز: ۱/۳ پیمانه
  11. تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
طرز تهیه:

کیک اسکارولا | رسپی ملل

  • فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب ۲۲ سانتی متری را با اسپری روغن چرب کنید.
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس آنچووی، سیر و پرک فلفل قرمز را به مدت ۱ دقيقه و تا زمانی که عطر آن به مشام برسد، تفت دهید.
  • سپس آنديو و نمک را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. از روی حرارت برداشته و سیر را از تابه خارج کنید. صبر کنید تا کمی خنک شود.
  • داخل غذاساز ریخته و آب لیمو و رنده پوست لیمو، زیتون و پنیر فتا را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  • در آخر مویز را افزوده و هم بزنید.
  • خمیر فیلو را داخل قالب به آرامی باز کنید به طوری که حباب در آن ایجاد نشود. سطح آن را تخم مرغ براش کنید. مواد را داخل آن ریخته و روی آن را با خمیر فیلو بپوشانید.
  • لبه ها را با دست یا با کمک چنگال به سمت داخل بچرخانید.
  • با کمک چاقو سه شکاف در سطح آن ایجاد کنید. روی آن را روغن زیتون براش کرده و به مدت ۴۰ دقیقه و یا تا زمانیکه سطح آن طلایی شده و بپزد، داخل فر قرار دهيد.
  • از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس آن را برش زده و سرو نمایید.

 

بیشتر ببینم  خواص شگفت انگیز روغن نارگیل | غذای مورد علاقه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
برچسبها

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0