گراتن مرغ دودی
گراتن مرغ دودی
مواد لازم:
- مرغ دودی: ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی ریز: ۴ عدد
- کره آب شده: ۲۵ گرم
- کره گیاهی: ۲۵ گرم
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- سیر: یک حبه، ساطوری
- آرد: یک قاشق غذاخوری
- شیر: ۳۰۰ میلیلیتر
- جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

گراتن مرغ دودی
۱ – فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
۲ – یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کردهاید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.
۳ – سیبزمینیها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقههای سیبزمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلممو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیبزمینی برشته و طلایی شود.