گیت فیش یا ماهی انگشتی

گیت فیش یا ماهی انگشتی (غذا برای ۴ نفر)

مواد لازم:

ماهی هوور۱۰۰۰  گرم

 تخم مرغ ۴ عدد

پودر بیکینگ یک قاشق چای خوری

فلفل یک قاشق چای خوری

خیارشور ۳۰۰ گرم

سیب زمینی ۲۰۰ گرم

نمک ۱۰ گرم

آرد گندم ۱۰۰ گرم

روغن  ۱۰۰گرم

سیر ۲۰۰ گرم

فلفل سبز ۴ عدد

لیموترش ۱۰۰ گرم

 

گیت فیش یا ماهی انگشتی

گیت فیش یا ماهی انگشتی

 

 

طرز تهیه:

ماهی را پس از شستن، در پارچه ی تمیز خشک کرده و با ۳ عدد سیر و ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده چرخ نموده و به آن، فلفل، نمک، پودر بکینگ و یک عدد تخم مرغ خام اضافه کرده و خمیر می نماییم

از خمیر بدست آمده، به اندازه ی ۱۵۰ گرم برداشته، آن را روی تخته ی ساطور – که روی آن، آرد یا نان سوخاری ریخته شده است

پهن کرده (باغلتک با وردنه) و در وسط آن، یک عدد خیارشور ریز قرار داده و خمیر را دور خیارشور لوله می کنیم

آن گاه، خمیر لوله شدهکه به شکل سوسیس در آمده است- در مایه ی تخم مرغ که قبلا آماده شده است

شسته و سپس، داخل روغن داغ شده قرار داده و صبر می کنیم رنگ آن طلایی شود.

پس از آماده شدن، آنها را در دیس چیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده گوجه ی تازه، پیازچه، فلفل سبز شیرین و لیمو ترش تزیین می نماییم.

 

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه کباب چنجه
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0