سالاد مرغ و تربچه

مواد مورد نیاز:

سینه مرغ: ۱۵۰ گرم

سیر (له شده): ۳ حبه

پیازچه  (ساطوری خرد شده): ۱ ق س

گشنیز (ساطوری خرد شده): ۱ ق س

فلفل چیلی (خرد شده): ۱ عدد

زنجبیل تازه (رنده شده): ۱۰ گرم

تربچه (با پوست خلالی خردشده): ۲۵۰ گرم

سس مایونز: ۱۵۰ گرم

سس سویا: ۲ ق س

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

 

سالاد مرغ و تربچه

سالاد مرغ و تربچه

 

روش تهیه:

۱- ۲ حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
۲- سینه مرغ را به همراه ۱ حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمه ای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.
۳- داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایه ای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.
۴- سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  چیکن استراگانف
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0