طرز تهیه سالاد تایلندی با سس سویا

مواد لازم برای ۴ نفر:

آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری

سویاسس: ۲ قاشق غذاخوری

زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری، رنده شده

پودر فلفل قرمز: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نصف سینه مرغ: نگینی شده

کاهوی متوسط: یک عدد، خرد شده

هویج متوسط: یک عدد، خلالی شده

خیار متوسط: ۲ عدد،‌ حلقه‌حلقه شده

بادام‌زمینی: ۲۰ گرم، نیمکوب

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

 

 

 

طرز تهیه سالاد تایلندی با سس سویا

طرز تهیه سالاد تایلندی با سس سویا

 

 

روش تهیه:

۱) یک قابلمه نسبتا بزرگ آب بجوشانید. سینه ی مرغ را درون آن بگذارید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب بپزد. وقتی کاملا پخته شد، آنها را خارج کنید، آب آن را بگیرید و مرغ ها را با دو چنگال رشته رشته کنید.

۲ ) کلم را در اندازه های بسیار نازک خرد کرده، سپس پوست هویج را کنده و رنده کنید. اگر از پاپایا استفاده می کنید پوست آن را جدا کنید، هسته ها را در آورید و آن را نیز رنده کنید.

۳ ) اگر به جای پاپایا از خیار یا کدو استفاده می کنید، آنها را در اندازه بسیار نازک خرد کرده و در ادامه پیازچه ها و گشنیز را نیز در اندازه ریز خرد کنید.

۴) همه ی این مواد و مرغ را با هم در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.

۵ ) سالاد و سس را با هم خوب هم بزنید و بادام زمینی خرد شده را به آنها اضافه کنید.

۶ ) سالاد تایلندی با مرغ را سرد سرو کنید و سس را در هنگام سرو کردن به آن اضافه کنید

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه سالاد سزار | غذای مورد علاقه
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0