طرز تهیه سس پستو

در برخی از دستورالعمل‌های تهیه سس پستو از پنیر ریکوتا، گردو یا بادام‌زمینی یا پسته، روغن تخم کتان، لوبیای سبز یا آب لیمو استفاده می‌شود.

سس پستو از ۷ ماده تشکیل شده که عبارت‌اند از ریحان، روغن زیتون، پنیر پارمزان یا پکورینو، دانه کاج، سیر، نمک و فلفل.

 

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

۳ فنجان ریحان تازه

۴/۱ فنجان دانه کاج

۲/۱ فنجان روغن زیتون

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان

۲ تا ۳ حبه سیر

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

 

 

طرز تهیه سس پستو:

در گام اول دانه کاج را درون سینی فر بچینید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید که در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد، حرارت ببیند تا کمی برشته و طلایی رنگ شود. اگر فر در دسترس ندارید می‌توانید دانه‌ها را درون تابه ریخته و بروی شعله کم یا متوسط گاز قرار دهید. دانه‌های کاج خیلی زود می‌سوزند بنابراین بهتر است حواستان باشد و هر چند وقت یکبار آن‌ها را هم بزنید. بعد از طلایی شدن، دانه‌ها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند.

در مرحله بعد لازم است که سیر، پنیر و دانه‌های کاج را کمی خرد کنید. خرد کردن این مواد(قبل از اینکه درون غذاساز قرار بگیرند) به شما کمک می‌کند تا سس یکدست‌تری داشته باشید. در ادامه، مواد خردشده و برگ‌های ریحان را درون غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید. به‌تدریج روغن زیتون را به باقی مواد اضافه کنید تا روغن کاملاً با آن‌ها ترکیب شود. در آخر نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و به‌اندازه یک یا دو پالس دیگر بزنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه سس مدیترانه ای
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0