گراتن مرغ دودی

گراتن مرغ دودی

مواد لازم:

  •  مرغ دودی: ۲۵۰ گرم
  •  سیب زمینی ریز: ۴ عدد
  •  کره آب شده: ۲۵ گرم
  •   کره گیاهی: ۲۵ گرم
  •   پیاز متوسط: یک عدد،‌ ساطوری
  •   سیر: یک حبه،‌ ساطوری
  •   آرد: یک قاشق غذاخوری
  •   شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  •  جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
گراتن مرغ دودی

گراتن مرغ دودی

روش تهیه

۱ – فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از ۳۰ ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،‌یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.

۲ – یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده‌اید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.

۳ – سیب‌زمینی‌ها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقه‌های سیب‌زمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلم‌مو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب‌زمینی برشته و طلایی شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)
بیشتر ببینم  طرز تهیه چیز برگر
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0